![](crop.php?img=images/1657781222.jpg&width=220&height=160)
კოლეჯ ამაგში 2022 წლის 19 ივლისს გაიმართება ტრენინგი თემაზე „სურსათის უვნებლობის საფუძვლები“. ტრენინგის ხანგრძლივობა იქნება 3 საათი. ტრენინგის ბოლოს მონაწილეებს გადაეცემათ სერტიფიკატები და სხვადასხვა სასწავლო მასალები. ტრენინგს ჩაატარებს მზია კუზნეცოვა - SQIL პროექტის სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის მენეჯერი, რუსუდანი წიკლაური - SQIL პროექტის გადამუშავებული სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის სპეციალისტი. ტრენინგზე დასწრების მსურველები დაგვიკავშირდით 595535235