ტრენინგი „სურსათის უვნებლობის საფუძვლები“
2022-07-14

კოლეჯ ამაგში  2022 წლის 19 ივლისს გაიმართება ტრენინგი თემაზე „სურსათის უვნებლობის საფუძვლები“. ტრენინგის ხანგრძლივობა იქნება 3 საათი. ტრენინგის ბოლოს მონაწილეებს გადაეცემათ სერტიფიკატები და სხვადასხვა სასწავლო მასალები. ტრენინგს ჩაატარებს მზია კუზნეცოვა - SQIL პროექტის სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის მენეჯერი, რუსუდანი წიკლაური - SQIL პროექტის გადამუშავებული სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის სპეციალისტი. ტრენინგზე დასწრების  მსურველები დაგვიკავშირდით 595535235

 


© Copyright 2012.

ვებ გვერდის შექმნის თარიღი: 20-09-2012
ვებ გვერდის განახლების თარიღი: 04-04-2025