მთავარი
ჩვენ
მისია
ავტორიზაცია
სტრატეგია
ჩვენ შესახებ
პროგრამები
გრძელვადიანი პროგრამები
მოკლევადიანი პროგრამები
ბიბლიოთეკა
ელ-კატალოგი
ბიბლიოთეკით სარგებლობის წესი
ბიბლიოთეკარი
კონტაქტი

სიახლეები
გალერეა
სტრუქტურა
ადმინისტრაციული პერსონალი
პროფესიული სტუდენტი
პროფესიული განათლების მასწავლებელი
ხარისხის მექანიზმები
იურიდიული ცნობარი
პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამები
კანონმდებლობა
საიტის რუკა
ტრენინგი სურსათის უვნებლობის საფუძვლები
14 ივლისი, 2022

კოლეჯ ამაგში  2022 წლის 19 ივლისს გაიმართება ტრენინგი თემაზე „სურსათის უვნებლობის საფუძვლები“. ტრენინგის ხანგრძლივობა იქნება 3 საათი. ტრენინგის ბოლოს მონაწილეებს გადაეცემათ სერტიფიკატები და სხვადასხვა სასწავლო მასალები. ტრენინგს ჩაატარებს მზია კუზნეცოვა - SQIL პროექტის სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის მენეჯერი, რუსუდანი წიკლაური - SQIL პროექტის გადამუშავებული სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის სპეციალისტი. ტრენინგზე დასწრების  მსურველები დაგვიკავშირდით 595535235

 

© Copyright 2012.

ვებ გვერდის შექმნის თარიღი: 20-09-2012
ვებ გვერდის განახლების თარიღი: 11-03-2025